Kommersiellt2018-10-10T10:32:19+00:00

Kvalitet

Vi erbjuder om och påbyggnationer av fordon med hög komfort, prestanda och kvalitet. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, så att vi tillsammans kan ta fram lösningar som passar just er.

Showroom & Verkstad

Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke utanför Göteborg, vägg i vägg med vår verkstad där vi utför ombyggnader och anpassningar.

Kontakt

Säkerhet

Vi lägger stor vikt på säkerhetsfrågan och jobbar utifrån de krav som ställs så resenärer skall känna sig trygga på resan.

Specialbyggda Fordon

Genom att ha en egen toppmodern verkstad och samarbeten med branschens ledande företag kan vi erbjuda er ombyggda fordon och anpassningar av hög komfort, prestanda och kvalitet.

Fordon

Erfarenhet

Vi har erfarenhet och stor kunskap av fordonsanpassning och påbyggnationer. Det är viktigt för oss att ni som kund är nöjd med fordon och anpassning.

Professionellt team

Tillsammans har vi i företaget en gedigen erfarenhet av funktionshinder, antingen genom att själv sitta i rullstol, som anhörig, i jobbet eller som mix. Detta gör att vi byggt på oss en kunskap som är unik och mycket värdefull och som kommer våra kunder direkt tillgodo.

Företaget

Unika Lösningar

Vilket behov ni än har är vårt mål alltid detsamma: maximalt nyttjande, säkerhet och komfort i ett fordon av högsta kvalitet.

Smarta Anpassningar

Vi erbjuder ombyggda fordon för färdtjänst/taxi och skolskjuts med hög komfort, prestanda och kvalitet.

Påbyggnationer

PROCESSEN

SÅ FUNKAR DET

Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, så att vi tillsammans kan ta fram lösningar som passar just er.  Varmt välkommen att kontakta oss eller komma till vårt showroom för mer information.

AKTUELLT

KAMPANJ Mobileye
  • #räddabilstödet

    18/1 gick 15st tidigare och aktuella Paraolympiska idrottare ut med en varning rörande bilstödet på bl.a. Facebook med hashtag #räddabilstödet. Star Mobility stödjer kampanjen, för allas rätt till frihet.  

Unika Lösningar

Vi erbjuder om och påbyggnationer av fordon med hög komfort, prestanda och kvalitet. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, så att vi tillsammans kan ta fram lösningar som passar just er.

KONTAKT

Kontakta oss för mer information!

StarMobility Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om vad som händer inom StarMobility. Nyhetsbrevet skickas ut några gånger per år och innehåller intressanta nyheter, tips och erbjudanden.
E-mail: