OM StarMobility

 

Vi erbjuder fordonsanpassningar och ombyggda bilar med hög komfort, prestanda och kvalitet för dig med funktionshinder. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, så att vi tillsammans kan ta fram lösningar som passar just dig. Genom att ha en egen toppmodern verkstad och samarbeten med några av världens ledande bilanpassningsföretag kan vi erbjuda allt från personbilsanpassningar till golvsänkta minivans och avancerade styrsystem. 

Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke utanför Göteborg, vägg i vägg med vår verkstad där vi utför ombyggnader och anpassningar.

Starmobility

 

 

VI STÅR FÖR FRIHET

 

Vi har lång erfarenhet och stor kunskap av fordonsanpassning och det är viktigt för oss att du som kund är nöjd med din bil och din anpassning. Kontakta oss gärna innan du köper din bil, så går vi tillsammans igenom vad du behöver och vad som blir bäst för dig. Vilket behov du än har är vårt mål alltid detsamma: att du ska få maximal frihet, säkerhet och komfort i en bil av högsta kvalitet.

StarMobility

GÖR BILKÖRNING ENKELT & SÄKERT


Vi levererar bland annat golvsänkta minivans från USA och sköter hela processen åt dig som kund. Bilarna är krocktestade och anpassade för att ge dig en säker och bekväm resa i en bil som ser lika bra ut som den presterar. Genom vårt samarbete med BraunAbility kan vi erbjuda specialombyggda bilar från Chrysler/Dodge, Honda och Toyota. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.