StarMobility

StarMobility är störst i Sverige på fordonsanpassning och arbetar för allas möjlighet till frihet och självständighet i vardagen genom att utföra anpassningar av fordon, samt försäljning och utveckling av produkter åt människor med funktionsvariationer. Bolaget bildades 1966 och har idag verksamhet i Stockholm, Jönköping och Göteborg.

Läs gärna mer på www.starmobility.se

Om rollen som säljare på StarMobility i Stockholm

I rollen som Säljare kommer ditt fokus att vara på att driva försäljningen av StarMobilitys produkter och tjänster till befintliga och nya kunder i din region. Du kommer också jobba med att stärka företagets varumärke genom att genomföra sälj- och marknadsaktiviteter i traditionella och digitala säljkanaler. Du jobbar i nära samarbete med samtliga funktioner inom företaget för att tillsammans öka försäljningen och stärka varumärket. Rapportering sker direkt till VD.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ansvar för försäljning till befintliga och nya kunder
 • Medverka aktivt i företagets sälj- och marknadsaktiviteter
 • Budget- och prognosansvar för försäljningen inom ditt område
 • Bidra till utvärdering och utveckling av produkter och tjänster
 • Bidra med material och idéer till marknadsförings- och kampanjmaterial

 

Tjänsten är placerad i Stockholm, men förutsätter resor i din region.

Vem är du?

Vi söker dig som är resultatinriktad och drivs av att skapa varaktiga relationer genom lyhördhet, serviceanda och ansvarstagande. Du är självständig i ditt arbete men samtidigt prestigelös och uppvisar en laganda där helheten och företagets och kundernas bästa står i fokus. Vidare ser vi att du har en hög social kompetens och sätter en ära i att ta ansvar och bygga relationer.

Kvalifikationer: 

 • Utbildad arbets- eller fysioterapeut eller liknande
 • Erfarenhet av försäljning är meriterande
 • Flytande svenska samt mycket goda kunskaper i engelska
 • Körkort klass B

Kontakt

Vi går igenom ansökningar löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan till oss så snart som möjligt.

  *=obligatoriskt fält