Om rollen som Fordonstekniker på StarMobility Stockholm

I rollen som Fordonstekniker kommer du arbeta med fordonsanpassning och reparationer. Ditt arbete kommer att präglas av laganda och kräva ett professionellt agerande och hög serviceanda då du arbetar nära kunderna. Att kunna ta egna initiativ och driva projekt tillsammans med att utföra arbetet fackmannamässigt är ett absolut krav. Rapportering sker direkt till VD.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Bilanpassning, felsöka och reparera fordon
  • Planera, bereda och leda bilanpassningsprojekt
  • Ta emot kundsamtal och bokningar samt genomföra utprovningar och leveranser
  • Genomföra inköp och ha dialog med leverantörer

Tjänsten som Fordonstekniker är placerad i Saltsjö-boo, Stockholm, men det kan förekomma resor.

Vem är du?

Vi söker dig som är resultatinriktad och drivs av en utpräglad serviceanda och ett ansvarstagande gentemot såväl kunder som kollegor. Du är självständig i ditt arbete men samtidigt prestigelös och uppvisar en laganda där helheten, företagets och kundernas bästa står i fokus. Vidare ser vi att du har en hög teknisk kompetens och att du brinner för problemlösning.

Kvalifikationer:

  • Grundläggande krav är en relevant 2-årig verkstadsteknisk utbildning med inriktning ellärabil eller motsvarande meriterande arbetslivserfarenhet
  • Förmåga att driva projekt och lösa problem
  • Flytande svenska samt goda kunskaper i engelska
  • Professionell och driven lagspelare med hög social kompetens
  • Körkort klass B

Detta är StarMobility

StarMobility är marknadsledande i Sverige på fordonsanpassning för människor med funktionsvariation. Genom egna verkstäder i Göteborg, Stockholm och Jönköping, erbjuder StarMobility anpassningar och ombyggnationer till privatpersoner och företag. Just nu står vi inför en spännande tillväxtresa och vi söker en engagerad tekniker/montör som vill vara en del av den och bli nästa tillskott i vårt team! Läs mer om oss här! 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en spännande och inkluderande arbetsplats där vi alla arbetar mot ett och samma mål; att möjliggöra frihet och självständighet för alla. Vår främsta uppgift är att skapa värde för våra kunder vilket vi gör genom ett starkt fokus på individen och det personliga mötet och att ta fram lösningar som är anpassade efter respektive individ, eftersom ingen människa är den andra lik. Framför oss har vi en otroligt spännande tillväxtresa där du har chansen att ta en central roll. På köpet får du ett gäng positiva och glada kollegor, daglig frukost tillsammans med teamet på kontoret och friskvårdsbidrag. Vi är även kollektivavtalsanslutna. Läs gärna mer om oss här!

Ansökan

Ansök genom att fylla i formuläret nedan senast den 1:a maj. Vi går igenom ansökningar löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan till oss så snart som möjligt.

Kontakt

Om du har några frågor angående den här rekryteringen så är du välkommen att kontakta Micke Andersson, VD StarMobility. Om det uppstår tekniska problem med din ansökan, vänligen kontakta ansvarig för hemsidan

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.