ANSÖKAN

TEKNIKER/MONTÖR

Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker ständigt efter nya stjärnor!

Vill du göra någons vardag till en vardag med maximal frihet, säkerhet och komfort? Vill du dessutom göra det i ett företag som expanderar och satsar på sin personal, då har du hittat din nya arbetsplats. Tycker du även det är viktigt att ha roligt på jobbet tillsammans med dina kollegor då ska du söka jobbet som Tekniker/Montör hos oss på StarMobility.

Arbetsbeskrivning:

Som tekniker/montör tillhör du ett team. Jobbet innebär att du, från grunden, kommer att bygga och anpassa fordon för både den privata som den kommersiella sektorn. Det innebär i huvudsak mekanisk montering och även till del montage av elektronik och pneumatik. Du kommer att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med en relevant teknisk utbildning eller några års erfarenhet av kvalificerat arbete som tekniker/montör. Du är van att läsa och följa ritningar samt har förståelse för hur mekanik, el- och pneumatik fungerar.

Som person är du ansvarstagande och initiativkraftig, är komfortabel med förändringar, tycker om att ta till dig nyheter, har förmågan att driva idéer och förändra arbetssätt, vill vara med och hjälpa till med utveckling samt har förmågan att hitta nya lösningar.

Rollen som tekniker/montör innebär stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Personliga egenskaper

Lösningsorienterad, en problemlösare

Social, positiv och driven lagspelare

Lyhörd, noggrann och öppen för att kunna lära sig nya saker

Vi ser gärna kvinnliga sökande för en ökad mångfald.

I den här rekryteringen tittar vi mycket på din personlighet, vi vill att du ska kunna bidra till den goda stämning som råder inom företaget. Vi vill att du ska motiveras utav utmaningar och hitta nya lösningar för våra kunder, för att kunna leverera ett fordon som är helt unikt och anpassat efter kundens behov.

Vi vill att du delar vår ambition om att det ska vara roligt att utvecklas, vi vill att du delar med dig av din positiva energi och din inspiration. Vi är helt enkelt ett gott gäng stjärnor som vill bli fler stjärnor.

Förmåner

  • Duktiga och kompetenta kollegor
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Halvdag på fredagar och måndag till torsdag 7.30-16.30
  • 6000:- i friskvårdsbidrag
  • Bjuder på frukost varje dag
  • Kontinuerliga utbildningar
  • Ett mindre företag, där vägen till beslutsfattande är kort och du kommer att bli hörd och sedd

Detta är några av de förmåner som du får om du väljer att arbeta hos StarMobility.

Vi tar emot ansökningar löpande
Skicka din ansökan till info@starmobility.se