StarMobility logga

VI ERBJUDER

SPECIALBYGGDA FÄRDTJÄNSTFORDON OCH PÅBYGGNATION AV FÄRDTJÄNSTFORDON

Vi är en påbyggare av färdtjänsfordon med bred kunskap av fordonsanpassning och påbyggnationer. Vi bygger handikappanpassade färdtjänstbilar, golvsänkta färdtjänstbussar och handikappanpassade taxibilar efter era önskemål. Våra färdtjänstfordon är moderna och har hög kvalitet och komfort.

Ni kan vara trygga i att de påbyggnationer vi utför alltid uppfyller Specialfordon 2014 – Juridiska krav.
Varmt välkommen att kontakta oss eller komma till vårt showroom för mer information.

Kvalitet

Vi erbjuder påbyggnationer av färdtjänstfordon / byggnation av färdtjänstbilar med hög komfort, prestanda och kvalitet. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, så att vi tillsammans kan ta fram lösningar som passar just er.

Showroom & Verkstad

Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke utanför Göteborg, vägg i vägg med vår verkstad där vi utför ombyggnationer och specialanpassningar.

Kontakt

Säkerhet

Vi lägger stor vikt på säkerhetsfrågan och jobbar utifrån de krav som ställs så resenärer skall känna sig trygga på resan.

Specialbyggda Fordon

Genom att ha en egen toppmodern verkstad och samarbeten med branschens ledande företag kan vi erbjuda er ombyggda färdtjänstfordon och anpassningar av hög komfort, prestanda och kvalitet.

Fordon

Erfarenhet

Vi har erfarenhet och stor kunskap av fordonsanpassning och påbyggnationer. Det är viktigt för oss att ni som kund är nöjd med fordon och anpassning.

Professionellt team

Tillsammans har vi i företaget en gedigen erfarenhet av funktionshinder, antingen genom att själv sitta i rullstol, som anhörig, i jobbet eller som mix. Detta gör att vi byggt på oss en kunskap som är unik och mycket värdefull och som kommer våra kunder direkt tillgodo.

Företaget

Unika Lösningar

Vilket behov ni än har är vårt mål alltid detsamma: maximalt nyttjande, säkerhet och komfort i ett fordon av högsta kvalitet.

Smarta Anpassningar

Vi lägger stor vikt vid att de anpassningar och byggnationer vi utför tillgodoser era behov och önskemål. Vi bygger och anpassar färdtjänstfordon i följande utföranden Klass 1, Klass 2, Klass 3 och Klass 4.

Påbyggnationer

PROCESSEN

SÅ FUNKAR DET

Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, så att vi tillsammans kan ta fram lösningar som passar just er.  Varmt välkommen att kontakta oss eller komma till vårt showroom för mer information.

AKTUELLT

Glad Påsk

Vi önskar er alla en trevlig påsk helg!

Leverans av färdtjänstbil

Stort tack Vikbolands Taxi & Bud

Persontrafikmässan i Älvsjö

Stort tack till er som besökte oss under mässan!
  • God Jul & Gott Nytt År!

    Vi har stängt 27-28/12 och öppnar åter igen 2/1!

  • Vinnaren är utsedd!

    Tack till alla er som var med och tävlade i vår monter under persontrafikdagarna i Älvsjö. Tävlingen gick ut på att gissa rätt antal godis i vår godisburk och det eftertraktade priset var en

  • Leverans av färdtjänstbil till Vikbolands Taxi & Bud

    Vi är glada över att ha levererat vår Klass I byggnation på en Ford Transit. Stort tack till Niclas Aronsson och Vikbolands Taxi & Bud för att ni gav oss ert förtroende och för att just vi

Unika Lösningar

Vi erbjuder påbyggnationer av färdtjänstfordon med hög komfort, prestanda och kvalitet. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, så att vi tillsammans kan ta fram lösningar som passar just er.

KONTAKT

Kontakta oss för mer information!

StarMobility Logga Bilanpassningar

StarMobility Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om vad som händer inom StarMobility. Nyhetsbrevet skickas ut några gånger per år och innehåller intressanta nyheter, tips och erbjudanden.
E-mail: