StarMobility logga

Kvalitet

Vi erbjuder påbyggnationer av färdtjänstfordon med hög komfort, prestanda och kvalitet.

Showroom & Verkstad

Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke utanför Göteborg, vägg i vägg med vår verkstad där vi utför ombyggnationer och specialanpassningar.

Kontakt

Säkerhet

Vi lägger stor vikt på säkerhetsfrågan och jobbar utifrån de krav som ställs, så att resenärer skall känna sig trygga på resan.

Specialbyggda Fordon

Genom att ha en egen toppmodern verkstad och samarbeten med branschens ledande företag kan vi erbjuda er ombyggda färdtjänstfordon och anpassningar av hög komfort, prestanda och kvalitet.

Fordon

Erfarenhet

Vi har erfarenhet och stor kunskap av fordonsanpassning och påbyggnationer. Det är viktigt för oss att ni som kund är nöjd med de fordon och anpassningar vi levererar.

Professionellt team

Tillsammans har vi i företaget en gedigen erfarenhet av funktionshinder, antingen genom att själv sitta i rullstol, som anhörig, i jobbet eller som mix. Detta gör att vi byggt på oss en kunskap som är unik och mycket värdefull och som kommer våra kunder direkt tillgodo.

Företaget

Unika Lösningar

Vilket behov ni än har är vårt mål alltid detsamma: maximalt nyttjande, säkerhet och komfort i ett fordon av högsta kvalitet.

Smarta Anpassningar

Vi lägger stor vikt vid att de anpassningar och byggnationer vi utför tillgodoser era behov och önskemål. Vi bygger och anpassar färdtjänstfordon i följande utföranden Klass 1, Klass 2, Klass 3 och Klass 4.

Påbyggnationer

VI ERBJUDER

SPECIALBYGGDA FÄRDTJÄNSTFORDON

Vi är en påbyggare av färdtjänsfordon med bred kunskap av fordonsanpassning och påbyggnationer. Vi bygger handikappanpassade färdtjänstbilar, golvsänkta färdtjänstbussar och handikappanpassade taxibilar efter era önskemål. Våra färdtjänstfordon är moderna och har hög kvalitet och komfort.

Ni kan vara trygga i att de påbyggnationer vi utför alltid uppfyller Specialfordon 2014 – Juridiska krav.
Varmt välkommen att kontakta oss eller komma till vårt showroom för mer information.

HANDIKAPPANPASSADE FÄRDTJÄNSTFORDON

Vi erbjuder moderna färdtjänstfordon som innehar hög kvalitet och prestanda.

PÅBYGGNATION AV
FÄRDTJÄNSTBILAR

Vi utför påbyggnationer som skräddarsys efter era behov och önskemål.

RESERVDELAR
FÄRDTJÄNSTFORDON

Vi erbjuder ett brett sortiment av
reservdelar samt tillbehör till färdtjänstbilar.

PROCESSEN

SÅ FUNKAR DET

Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, så att vi tillsammans kan ta fram lösningar som passar just er.  Varmt välkommen att kontakta oss eller komma till vårt showroom för mer information.

AKTUELLT

HOS OSS PÅ STARMOBILITY

PRESSMEDDELANDE

StarMobility förvärvar Permobil Bilanpassning

LEVERANSKLARA FÄRDTJÄNSTBILAR

Alldeles nya Ford Transit färdtjänstbilar står redo för leverans till slutkund.

LEVERANS AV FÄRDTJÄNST BIL

Stort tack Vikbolands Taxi & Bud
 • Leveransklara Färdtjänstbilar

  Nu levererar vi färdtjänstfordon Alldeles nya Ford Transit färdtjänstbilar står redo för leverans till slutkund. Våra färdtjänstfordon är moderna och har hög kvalitet och komfort samt uppfyller specialfordon 2014 - juridiska krav. Varmt [...]

 • God Jul & Gott Nytt År!

  Vi har stängt 27-28/12 och öppnar åter igen 2/1!

 • Vinnaren är utsedd!

  Tack till alla er som var med och tävlade i vår monter under persontrafikdagarna i Älvsjö. Tävlingen gick ut på att gissa rätt antal godis i vår godisburk och det eftertraktade priset var en [...]

NYHETSBREV

ERBJUDANDEN & NYHETER  Unika Lösningar

  Vi erbjuder påbyggnationer av färdtjänstfordon med hög komfort, prestanda och kvalitet. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, så att vi tillsammans kan ta fram lösningar som passar just er.

  KONTAKT

  Kontakta oss för mer information!