OM OSS

StarMobility

StarMobility är störst i Sverige på fordonsanpassning för människor med funktionsnedsättning. Vi har flera anläggningar runt om i Sverige, vårt huvudkontor finns i Mölnlycke utanför Göteborg. Våra anläggningar ?

Vi är en påbyggare med bred kunskap av fordonsanpassning och påbyggnationer. Vi bygger och anpassar fordon med hög komfort, prestanda och kvalitet. Genom våra moderna verkstäder och samarbeten med branschens ledande företag kan vi erbjuda er produkter och service av högsta klass. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001, samt kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.

Vår affärsidé bygger på en stark och innerlig vilja att förmedla frihet och bidra med självständighet för människor med fysisk funktionsnedsättning. Med våra unika produkter skapar vi funktionsanpassade fordon till dessa individer och möjliggör på så sätt för dem att färdas både som förare och passagerare på ett trafiksäkert sätt.

VÅR RESA

Egentligen skulle man kunna säga att StarMobilitys resa började redan när Micke var 6 år gammal. För det var då någonstans som han bestämde sig för att starta eget företag när han blev stor. Pappa Tommy drev eget från att Micke var runt 3 år gammal och Micke har under hela sin uppväxt varit med på olika aktiviteter och sammanhang med sin pappas företag.

När Micke var blott 19 år gammal gjorde han slag i sak och startade sitt första bolag, som blev startskottet för StarMobility. I år firar vi hela 10 år och det första decenniet har bjudit på många höjdpunkter.

VÅR ERFARENHET OCH KUNSKAP

om hjälpmedel och anpassningar har bland annat lärt oss att