Behöver du hjälp med fordonsanpassning?

Kontakta oss
StarMobility logga

Kvalitet

Vi erbjuder fordonsanpassningar och ombyggda bilar med hög komfort, prestanda och kvalitet för dig med funktionshinder. Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, så att vi tillsammans kan ta fram lösningar som passar just dig

Showroom & Verkstad

Vårt huvudkontor ligger i Mölnlycke utanför Göteborg, vägg i vägg med vår verkstad där vi utför ombyggnader och bilanpassningar.

Kontakt

Säkerhet

Vi levererar bland annat golvsänkta minivans från USA och sköter hela processen åt dig som kund. Bilarna är krocktestade och anpassade för att ge dig en säker och bekväm resa i en bil som ser lika bra ut som den presterar.

Specialombyggda Bilar

Genom vårt samarbete med vmi kan vi erbjuda specialombyggda bilar från Chrysler/Dodge och Honda.

Fordon

Erfarenhet

Vi har lång erfarenhet och stor kunskap av fordonsanpassning och det är viktigt för oss att du som kund är nöjd med din bil och din anpassning.

Professionellt team

Tillsammans har vi i företaget en gedigen erfarenhet av funktionshinder, antingen genom att själv sitta i rullstol, som anhörig, i jobbet eller som mix. Detta gör att vi byggt på oss en kunskap som är unik och mycket värdefull och som kommer våra kunder direkt tillgodo.

Företaget

Unika Lösningar

Vilket behov du än har är vårt mål alltid detsamma: att du ska få maximal frihet, säkerhet och komfort i en bil av högsta kvalitet.

Smarta Bilanpassningar

Genom att ha en egen toppmodern verkstad och samarbeten med några av världens ledande bilanpassningsföretag kan vi erbjuda allt från personbilsanpassningar till golvsänkta minivans och avancerade styrsystem.

Anpassningar

BILSTÖD

SÅ FUNKAR DET

Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet, så att vi tillsammans kan ta fram fordonsnapassningar och lösningar som passar just dig.  Varmt välkommen att kontakta oss eller komma till vårt showroom för mer information.

AKTUELLT

Glad Påsk

Vi önskar er alla en trevlig påsk helg!

Leva & Fungera 2019

Tack till er som besökte oss under mässan.

Träffa oss på Leva och Fungera mässan

Ni hittar oss i monter: B03:40, U05:01
  • God Jul & Gott Nytt År!

    Vi har stängt 27-28/12 och öppnar åter igen 2/1!

  • Vinnaren är utsedd!

    Tack till alla er som var med och tävlade i vår monter under persontrafikdagarna i Älvsjö. Tävlingen gick ut på att gissa rätt antal godis i vår godisburk och det eftertraktade priset var en

  • Leverans av färdtjänstbil till Vikbolands Taxi & Bud

    Vi är glada över att ha levererat vår Klass I byggnation på en Ford Transit. Stort tack till Niclas Aronsson och Vikbolands Taxi & Bud för att ni gav oss ert förtroende och för att just vi

Möjligheter Ger Frihet

Våra produkter har hög kvalitet för att ge maximalt med frihet. Vi erbjuder högkvalitativa golvsänkta bilar med god ekonomi och individuella bilanpassningar.

KONTAKT

Kontakta oss för en fri offert!

Möjligheter Ger Frihet

Våra produkter har hög kvalitet för att ge maximalt med frihet. Vi erbjuder högkvalitativa golvsänkta bilar med god ekonomi och individuella bilanpassningar.

KONTAKT

Kontakta oss för en fri offert!

StarMobility Logga Bilanpassningar

StarMobility Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad om vad som händer inom StarMobility. Nyhetsbrevet skickas ut några gånger per år och innehåller intressanta nyheter, tips och erbjudanden.
E-mail: