Marknadsledande på bilanpassning för människor med funktionsvariation

Vi har en stark och innerlig vilja att förmedla frihet och bidra med självständighet för dig med fysisk funktionsvariation. Med våra unika produkter skapar vi anpassade fordon som möjliggör att du både som förare och/eller som passagerare färdas på ett trafiksäkert och bekvämt sätt.

Tillsammans har vi i företaget en gedigen erfarenhet av funktionsvariation, antingen genom att själv sitta i rullstol, som anhörig, i jobbet eller som mix. Detta gör att vi byggt på oss en kunskap som är unik och mycket värdefull och som kommer dig som kund direkt tillgodo.

Vårt huvudkontor finns i Sisjön utanför Göteborg och vi har även anläggningar i Stockholm och Jönköping.

Hitta kontaktuppgifter till alla våra anläggningar här!

Vår resa

Egentligen skulle man kunna säga att StarMobilitys resa började redan när Micke var 6 år gammal. För det var ungefär då som han bestämde sig för att starta eget företag när han blev stor. Pappa Tommy drev eget från att Micke var runt 3 år gammal och Micke har under hela sin uppväxt varit med på olika aktiviteter och sammanhang med sin pappas företag.

När Micke var blott 19 år gammal gjorde han slag i sak och startade sitt första bolag, som blev startskottet till StarMobility. Nu har vi funnits i över 10 år och det första decenniet har bjudit på många höjdpunkter.

Vår erfarenhet och kunskap om anpassningar och hjälpmedel har bland annat lärt oss att: