OM OSS

StarMobility

StarMobility är störst i Sverige på fordonsanpassning för människor med funktionsnedsättning. Vi har flera anläggningar runt om i Sverige, vårt huvudkontor finns i Sisjön utanför Göteborg. Hitta kontaktuppgifter till alla våra anläggningar här!

Vi har en stark och innerlig vilja att förmedla frihet och bidra med självständighet för dig med fysisk funktionsnedsättning. Med våra unika produkter skapar vi funktionsanpassade fordon som möjliggör att du både som förare och/eller som passagerare färdas på ett trafiksäkert sätt.

Tillsammans har vi i företaget en gedigen erfarenhet av funktionshinder, antingen genom att själv sitta i rullstol, som anhörig, i jobbet eller som mix. Detta gör att vi byggt på oss en kunskap som är unik och mycket värdefull och som kommer våra kunder direkt tillgodo.

VÅR RESA

Egentligen skulle man kunna säga att StarMobilitys resa började redan när Micke var 6 år gammal. För det var då någonstans som han bestämde sig för att starta eget företag när han blev stor. Pappa Tommy drev eget från att Micke var runt 3 år gammal och Micke har under hela sin uppväxt varit med på olika aktiviteter och sammanhang med sin pappas företag.

När Micke var blott 19 år gammal gjorde han slag i sak och startade sitt första bolag, som blev startskottet för StarMobility. I år firar vi hela 10 år och det första decenniet har bjudit på många höjdpunkter.

VÅR ERFARENHET OCH KUNSKAP

om hjälpmedel och anpassningar har bland annat lärt oss att